Particulier

J

Private lease

Zakelijk leasen doen we al heel lang, maar sinds enkele jaren wint Private Lease sterk aan populariteit onder particulieren. Het principe is hetzelfde: u maakt gebruik van een auto tegen een vast bedrag per maand, all-in. Met als voornaamste verschil dat er in geval van Private Lease geen sprake is van een bedrijfswagen of auto van de zaak en u dus ook geen bijtelling betaalt.

Waar is uw maandbedrag uit opgebouwd?
- Afschrijving
- Rente
- Banden (winterbanden optioneel)
- Verzekering
- Wegenbelasting
- Pechhulp
- Vervangend vervoer bij onderhoud en reparatie (flexibel in te vullen)

U hoeft enkel nog te tanken of te laden! 
Loopt uw contract ten einde? Dan bestellen we graag een nieuwe auto voor u, zodat u weer zorgeloos de weg op kunt in het nieuwste model! 

V

Financiering

Privé financieren doet u heel eenvoudig bij ons. Op die manier kunt u sneller uw droomauto rijden en tegelijkertijd geld achter de hand houden voor andere doeleinden. Onze adviseurs leggen graag de mogelijkheden aan u voor. U kunt bijvoorbeeld zelf de hoogte van het maandtarief bepalen door middel van de looptijd, een aanbetaling en/of slottermijn. En als u uw auto ook nog verzekert via Jaguar Land Rover Insurance, heeft u één aanspreekpunt als het om uw auto gaat. Want het gaat hoe dan ook voelen als uw eigen auto. Gegarandeerd.

Bovengenoemd financieringsvoorstel is een particuliere financiering welke wordt verstrekt door Jaguar / Land Rover Financial Services te Lijnden. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de statutaire naam FCA Capital Nederland B.V., met KVK nummer 30085071, ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12013694. Financieringsaanbieding op basis van consumptief krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.