Clean & Protect

Clean en protect

Iedereen snakt weleens naar een bezoek aan de beautysalon. Waarom zou dat voor een auto anders zijn? Mooi zijn geeft zelfvertrouwen. En een schone auto rijdt nu eenmaal net even lekkerder dan een vieze. Komt dat even goed uit: met Knook Clean & Protect laten we uw auto weer stralen alsof hij nieuw is. We brengen de oorspronkelijke glans terug én geven uw auto net dat beetje extra liefde voor een unieke look. Zelfs het meest kritische oog wordt daarmee positief verrast!

appr
Def

Mooi en beschermend

 

Van poetspakketten tot glascoating
Bepaal zelf hoever u wilt gaan. Vakkundig poetsen en polijsten kan volgens de pakketten brons, zilver en goud. Door middel van glascoating ontstaat er een heuse lakverzegeling; we voegen dan een beschermende laag toe aan uw auto. Deze laag werkt vuil- en waterafstotend, waardoor aanhechting van viezigheden langere tijd wordt tegengegaan. Knook Clean & Protect werkt met de gerenommeerde merken Modesta, ProTech en Black Horse.

Defender

Beschermfolies + wraps

U wilt extra bescherming tegen bijvoorbeeld steenslag? Onze beschermfolies en wraps dragen niet alleen hun steentje bij aan de onberispelijke optische staat van uw auto, maar verzorgen ook een uniek aanzicht! Altijd al gedroomd van een carbonlook dak of inmiddels wel een keer toe aan een compleet andere carrosseriekleur? Dit is uw kans!

Krasvrije foam wasstraat
Voordat onze poetsprinsessen en polijstgoeroes hun hand plus machine op uw voertuig leggen, willen we graag over één ding alvast “clear” zijn: ja, wij maken gebruik van een eigen wasstraat. Met de nadruk op WAS. Onze straat is van het type “foam” en dus absoluut géén krasstraat. Echt, uw auto is bij ons in goede handen. Juist wanneer het om de details gaat!

Neem direct contact op met onze specialisten, informeer naar de mogelijkheden van Knook Clean & Protect en… Shine!