Extra diensten

Extra diensten

Met onze service wordt elke onderhoudsbeurt een totale belevenis. Wij werken volgens fabrieksvoorschriften en normtijden zo weet u altijd waar u aan toe bent als u bij ons onderhoud pleegt. Essentieel voor het behoud van uw eventuele garantie. Ontzorgen is onze taak. Van vervangend vervoer of haal- en brengservice tot een heerlijke wasbeurt voor uw auto. Ook de koffie staat bij ons altijd klaar voor u. Bekijk hieronder een greep uit onze extra diensten.

Norway

Gratis Roadside assistance

En wanneer u bij ons het onderhoud laat uitvoeren bent u tevens gegarandeerd een jaar lang voorzien van Roadside Assistance in heel Europa. Wel zo geruststellend. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Hieronder vindt u de betreffende telefoonnummers:

Jaguar Assistance (binnen de fabrieksgarantie): 
Vanuit Nederland belt u: 0800 555 0777
Vanuit het buitenland belt u: +31 20 592 9261

Jaguar Assistance (buiten de fabrieksgarantie):

Vanuit Nederland belt u: 0800 310 2300
Vanuit het buitenland belt u: +31 20 262 6921

Land Rover Assistance (binnen de fabrieksgarantie): 

Vanuit Nederland belt u: 0800 555 0777
Vanuit het buitenland belt u: +31 20 592 9261

Land Rover Assistance (buiten de fabrieksgarantie):

Binnen- en buitenland +31 59 239 0067 

Ipace

Vervangend vervoer

U kunt onmogelijk uw mobiliteit verliezen. Wij bieden dan u graag ons vervangend vervoer aan. Vanaf 29 euro tot een maximum van 149 euro per dag. Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Oprit

Haal- en brengservice

Ontzorgen vinden wij heel belangrijk. Is de klant niet tevreden, dan wij ook niet. Wij bieden u dan ook graag onze haal- en brengservice aan. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de auto te brengen dan wel te halen doen wij dit natuurlijk graag voor u. 

bandenhotel

Bandenhotel

Een Jaguar of Land Rover rijdt het lekkerste op de juiste banden. De auto presteert beter en goede banden verhogen het rijcomfort. Wij adviseren u graag over de banden die geschikt zijn voor uw auto. Zo hebben wij verschillende types, merken en maten in ons assortiment. De opslag van winter- en zomerbanden kost € 35,- per bandenseizoen. Dit bedrag is bestemd voor de opslag, reiniging en verzekering. Voor het omwisselen en monteren van de banden rekenen wij het werkplaatstarief.