Service

Goed onderhoud voor uw Jaguar en Land Rover.

Goed onderhoud is essentieel voor het behoud van de unieke karakteristieken van uw auto. Bij ons bent u verzekerd van uitstekende service volgens schema, mét behoud van de fabrieksgarantie. Maar we gaan verder dan dat. Een beetje kapper voegt een wasbeurt, hoofd- en nekmassage toe aan het knippen. Dus waarom zouden we ons in de werkplaats beperken tot alleen het onderhoud?

Christ

Uw Jaguar of Land Rover is bij ons in juiste handen

Met onze service wordt elke onderhoudsbeurt een totale belevenis. Ontzorgen is key in alles wat wij doen: het klaarzetten van vervangend vervoer of organiseren van een haal- en brengservice, plus natuurlijk het compleet in de watten leggen van uw auto. Immers, wat is onderhoud zonder bezieling? Onze bedreven én gedreven Jaguar Land Rover technici beschikken over de opleiding, ervaring, knowhow, tools én passie die keihard nodig is om uw auto in topconditie te houden, dan wel te krijgen.

johan

Knook Kennismakingsbeurt

Bent u sinds kort de gelukkige eigenaar van een Jaguar en/of Land Rover en benieuwd naar onze mogelijkheden met betrekking tot onderhoud? Maak dan kennis met ons via de Knook Kennismakingsbeurt. Hierbij wordt uw auto op diverse punten gecontroleerd. Onder meer: Olie verversen, APK keuring, slijtagecheck, remmeninspectie, aircocheck en nog veel meer! 

De Knook kennismakingsbeurt bieden wij aan voor €298,-. Daar hoort natuurlijk ook een heerlijke wasbeurt bij!

Tamer

Tamer Odabasi

Service Adviseur

Plan vandaag nog uw afspraak in!

Voor onder meer onderhoud, reparaties en APK van uw Jaguar en/of Land Rover bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar en proberen u op de allerbeste manier van dienst te zijn. Ik help u graag dus neem gerust contact met mij op.