Garantie en fabrieksmodificatie

Garantie

 

Een Jaguar of Land Rover rijden is gegarandeerd genieten: van luxe, comfort, design, power en exclusiviteit. Daarnaast moet het genieten zo zorgeloos mogelijk zijn. Maximaal ontzorgen is alvast de eerste Knook garantie. De overige garanties vindt u hieronder.

 

ries
Eigenaar

Fabrieksgarantie

Iedere nieuwe, origineel Nederlands geleverde Jaguar of Land Rover beschikt standaard over 3 jaar fabrieksgarantie tot een maximum van 100.000 km. Dit is inclusief uitgebreide 24-uurs pechservice. Daarnaast bieden we 6 jaar carrosseriegarantie op doorroesten. De eigenaar is zelf verantwoordelijk voor het tijdig laten uitvoeren van onderhoud en het op de juiste manier verzorgen plus gebruiken van de auto. Hoge reparatiekosten en een lage inruilwaarde worden hiermee voorkomen. Raadpleeg het instructieboekje voor verdere informatie. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventueel verloren tijd, het ongemak, verlies van transport of andere incidentele – dan wel consequentiële schades die door u (of derden) kan worden belopen als gevolg van een defect dat wordt gedekt door onze garantie.

Appr

Approved garantie

Jong gebruikte Jaguars en Land Rovers voorzien een Approved label, kunnen rekenen op een aantal privileges: de occasions zijn nooit ouder dan 60 maanden, hebben minder dan 125.000 km ervaring en verkeren in onberispelijke staat. De hoge kwaliteitseisen die aan onze Approved modellen worden gesteld, vertalen zich in meerdere garanties. Een dekking van 2 jaar die overeenkomt met garanties op nieuwe Jaguars en Land Rovers, mits uitsluitend gebruikgemaakt van originele merkonderdelen. Met Jaguar en Land Rover Assistance bent u op hetzelfde niveau gedekt als bij een nieuw voertuig: inclusief assistentie in geval van pech, een ongeval, lekke band of verloren sleutels. Ook dit is 2 jaar lang van toepassing. Wij maken de technische inspectie concreet aan de hand van een checklist met 165 punten. Hieronder vallen mechanische en elektronische onderdelen, maar ook het interieur en de carrosserie. Zonder goedkeuring op alle 165 punten, krijgt de auto geen Approved label.