Zakelijk

DS

Full operational lease

Rijdt u een auto van en/of voor de zaak? Met Full Operational Lease van Jaguar Land Rover Fleet & Business betaalt u maandelijks een vast bedrag per maand voor het gebruik van uw Jaguar of Land Rover. Behalve dat dit u in de gelegenheid stelt om het aankoopbedrag te gebruiken voor het doen van andere investeringen, zorgt deze manier van off-balance financieren voor maximaal overzicht. Aangezien zaken als onderhoud, reparatie, verzekering, wegenbelasting en banden zijn inbegrepen, weet u precies waar u aan toe bent. Het enige dat is uitgesloten van deze leasevorm zijn vervelende verrassingen.

Xe

Financial Lease

Liever zelf grip houden op de gebruikskosten van uw Jaguar of Land Rover? Met Financial Lease bent u verzekerd van een laag rentepercentage en vriendelijke leasetarieven. Daarnaast bent u vanaf dag één economisch eigenaar van de auto. Deze leasevorm is het beste te vergelijken met een hypotheek op uw huis, met als belangrijkste verschil het soort onderpand. En de service van Knook natuurlijk. Afhankelijk van de looptijd en de hoogte van de eventuele aanbetaling en/of het slottermijn, kunt u het maandbedrag zelf verhogen of verlagen. Na betaling van het (optionele) slottermijn bent u ook juridisch eigenaar van de auto.

Bovengenoemd financieringsvoorstel is een particuliere financiering, op basis van 2,9% vaste rente per jaar, welke wordt verstrekt door Jaguar / Land Rover Financial Services te Lijnden. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de statutaire naam FCA Capital Nederland B.V., met KVK nummer 30085071, ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12013694. Financieringsaanbieding op basis van consumptief krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.