Wielenwissel

Het juiste rubber

Bij uitzonderlijke on- en offroad prestaties horen bijpassende banden. Een Jaguar en Land Rover presteert het beste op de juiste rubbersamenstelling. Wij hebben daarom altijd verschillende type banden op voorraad, geschikt voor uiteenlopende modellen. De merken, maten en eigenschappen variëren, maar de banden hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn van hoge kwaliteit en staan in het verlengde van de unieke rijkarakteristieken van iedere Jaguar of Land Rover. Ligt bij uw auto het accent op comfort of juist op sportiviteit? Wij adviseren u graag. Alles voor de ultieme beleving op én naast het asfalt!

Christ
Winter

Winterbanden?

Bij temperaturen onder de 7º C adviseren we u om zomerbanden te wisselen voor winterbanden. Dit type rubber biedt meer grip in koude, natte en gladde condities. Dat is wel zo veilig én comfortabel. Immers, niets zo vervelend als met een onzeker gevoel achter het stuur kruipen. Dankzij het rubbercompound, is deze in staat om meer regen en sneeuw af te voeren, zodat aquaplaning wordt tegengegaan. De band is de enige connectie tussen auto en ondergrond; het belang van goed zomer- of winterrubber mag dus niet worden onderschat!

bandenhotel

Bandenhotel

De seizoenswissel is veelal essentieel, maar brengt soms ook stress met zich mee. Gaat de temperatuur plotseling onderuit, dan kunnen die winterbanden er niet snel genoeg onder komen. Wordt het ineens stukken warmer, dan loopt u juist het risico dat het rubber snel slijt en verlangt u naar de comfortabele eigenschappen van een zomerband. Geen stress, Knook heeft alles onder controle: dankzij ons bandenhotel heeft u het hele jaar door grip op het gewenste rubber. Wij slaan uw banden op tot aan de volgende wissel. Dit komt neer op slechts  35,- per seizoen. Maak direct een afspraak voor een wissel, opslag en/of raadpleeg onze actuele voorraad wielen.