Schade

Schade? Wij helpen u graag!

Schade rijden is al vervelend genoeg. Wij gunnen u daarom een zorgeloze afwikkeling. Geavanceerde technologieën helpen ons team van ervaren schade-experts om alle reparatie- en herstelwerkzaamheden zo goed en gedetailleerd mogelijk uit te voeren. Immers, het ongeval zelf kunnen we helaas niet ongedaan maken. Maar het resultaat daarvan op uw wagen wél. Sterker nog, wij vinden dat dat het minste is wat we kunnen doen.

schade3

Advies van de expert

Schades repareren is een specialisme dat onze professionals als geen ander beheersen en u graag uit handen nemen. Bij ons gaat alles in overleg. Moet de schade onzichtbaar verdwijnen en wilt u uw auto weer als nieuw? Wij weten wat daarvoor nodig is en adviseren wat u het beste kunt (laten) doen om dit te bereiken.

Velg

Stoeprandje geraakt?

Ook voor kleinere schades kunt u bij ons terecht. Een stoeprand is bijvoorbeeld al gauw geraakt. Wielen maken de auto. Een beschadigde velgrand kan dus nogal pijn doen. Auw! Goed nieuws: met Knook velgherstel is een gehavend wiel al vanaf 75,- weer de oude. Is uw velg van het gepolijste soort? Door middel van innovatieve CNC Freestechniek valt ook dat te herstellen. Informeer gerust naar alle mogelijkheden!