Over Knook

LR

Wij zijn Knook

Om geschiedenis te kunnen schrijven moet je openstaan voor vernieuwing. Bij ons waait er al sinds 1972 een frisse wind door het familiebedrijf. Dankzij generatieopvolging plus het aantrekken van een sterk team met ervaren specialisten en jonge professionals, weet iedereen binnen Knook elkaar scherp te houden. Service schrijven we met een hoofdletter ‘S’, want je wordt niet zomaar officieel dealer van twee iconische merken: Jaguar en Land Rover. Daarnaast gebruiken we onze passie als ultieme brandstof voor het genereren van optimale klanttevredenheid. Welkom in de wereld van Knook: een belevenis op zich. Wij zijn uw Jaguar Land Rover dealer in de regio Tilburg, Goirle, Etten-Leur, Roosendaal en Bergen op Zoom.

Jag

Onze visie

Verwachtingen waarmaken is helaas niet overal een vanzelfsprekendheid. Bij Knook overtreffen we ze, iedere dag opnieuw. Hier draait alles om beleving; uw verlangen is onze drive. Wie Jaguar of Land Rover rijdt, mag een zekere mate van exclusiviteit verwachten. Bij ons krijgt u die inclusief gezellige en nuchtere Bredase touch. Bovendien ervaart u bij ons de warmte van een echt en hecht familiebedrijf. Zie ons als verlengstuk van uw liefde en sympathie voor de twee luxe merken. Sterker nog, wij zorgen voor een extra boost. In de showroom, maar ook in onze werkplaats en op de afdelingen schadeherstel, Clean & Protect en Lease & Finance staat de klant altijd op één. Voor elk mobiliteitsvraagstuk bieden wij een oplossing op maat. Van nieuwe tot aan gebruikte Jaguars en Land Rovers, met of zonder Approved label. Sommige occasions zijn zelfs regelrechte klassiekers, dan wel klassiekers in wording. Niets zo lekker als de geur van een nieuwe auto. Niets zo mooi als een gebruikte auto met een verhaal!

History

Knook's history

Knook borduurt voort op het succes van de eerste generatie: Gerard Knook. De oprichter van ons familiebedrijf bleek een heuse trendsetter, door als één van de eerste Nederlandse dealers Land Rover te gaan leveren. In 2014 werd hier onder leiding van de tweede generatie Knook Jaguar aan toegevoegd. Dochter Renata staat sinds 2003 aan het roer van Knook op het vertrouwde adres in Breda. De directie staat bekend om haar oprechtheid, betrouwbaarheid en doortastendheid. Bovendien heeft Renata veel oog voor detail en voelt ze zich thuis in een wereld waar kwaliteit centraal staat. Vanuit een nieuw pand op een toplocatie komen liefhebbers uit de regio Breda, Roosendaal, Tilburg en ver daarbuiten bijeen om zich over te geven aan de bijzondere wereld van Jaguar en Land Rover. Een wereld waar Knook met gepaste trots deel van uitmaakt. U straks ook?