Knook's history

Terug in de tijd

Knook borduurt voort op het succes van de eerste generatie: Gerard Knook. De oprichter van ons familiebedrijf (1972) bleek een heuse trendsetter, door als één van de eerste Nederlandse dealers Land Rover te gaan leveren. In 2014 werd hier onder leiding van de tweede generatie Knook Jaguar aan toegevoegd. Dochter Renata staat sinds 2003 aan het roer van Knook op het vertrouwde adres in Breda. De directie staat bekend om haar oprechtheid, betrouwbaarheid en doortastendheid. Bovendien heeft Renata veel oog voor detail en voelt ze zich thuis in een wereld waar kwaliteit centraal staat. Vanuit een nieuw pand op een toplocatie komen liefhebbers uit de regio Breda, Roosendaal, Tilburg en ver daarbuiten bijeen om zich over te geven aan de bijzondere wereld van Jaguar en Land Rover. Een wereld waar Knook met gepaste trots deel van uitmaakt. U straks ook?

Bekijk hieronder onze historische fotoreeks!

history
Pand

Het nieuwe pand

Een toplocatie. Aan de rand van de stad, naast de A16 en veel passerend verkeer. In 2001 werd ons 'nieuwe' pand aan de Veldsteen weggezet. Vanaf dat moment is Gerard Knook ook gaan nadenken over zijn mogelijke opvolging. 2 jaar later, in 2003, hebben Renata Knook (dochter van Gerard) en haar toenmalige compagnon het bedrijf overgenomen.

''Toen ik 3 maanden oud was zijn we naar Breda verhuisd. Mijn vader heeft het bedrijf in Breda aan de Regenbeemd opgebouwd. Het bedrijf is alleen opgezet met Land Rover. In 2003, toen mijn vader stopte, heb ik samen met een compagnon het bedrijf overgenomen.” Aldus Renata. ''In 2014 heb ik ook het Jaguar dealerschap overgenomen. Daarnaast heb ik het pand verbouwd naar hoe het nu is.”

History
history
303
304
305
306
08
4
3
Oud pand