Vacature Autotechnicus

Body

Heb jij olie in je aderen en ben jij die zelfstandige autotechnicus waar wij naar opzoek zijn? Kom dan met ons in contact!

Knook Breda is dé Jaguar Land Rover dealer van Nederland! Tevreden klanten en het teamgevoel staan bij ons voorop. Door de jaren heen is Knook dan ook uitgegroeid tot hét adres waar echte autokenners hun hart kunnen ophalen. Wij als Knook staan voor service, klantgerichtheid en persoonlijke benadering op het hoogste niveau.

Dit ga je doen
Als Autotechnicus bij Jaguar Land Rover Knook Breda verricht je onderhoud, reparaties en stelt diagnoses. Met jouw kennis, kunde en passie voor auto's zorg je ervoor dat iedere auto waar je aan werkt de werkplaats weer in topconditie verlaat.

Dit ben jij
Jij bent een technisch talent die in staat is de meest uiteenlopende problemen zelfstandig op te lossen. Je weet hoe auto's in elkaar zitten. Je bent leergierig. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband uit de voeten.

Wat je van ons kan verwachten!
Werken met de twee topmerken Jaguar en Land Rover. Van een Defender uit 1980 tot een splinternieuwe Jaguar F-TYPE met 550 pk. Daarnaast is werken binnen #teamknook een feest. Wij zijn een gezellig mix van ervaring en ambitie. Jong en oud. Met zijn allen het zelfde doel: klanttevredenheid. Is de klant niet tevreden: dan wij ook niet.

Kom je dolgraag ons team versterken? Neem dan contact op met Alexander Dekker. Dit kan telefonisch via 076-5714888 of mail jouw CV én motivatie naar alexander@knook-jaguarlandrover.nl

#teamknook